Sabbatical

Bij deze kondig ik een sabbatical aan….

Per heden gaat mijn sabbatical in. Op dit moment is het rustig, dus vond ik dat dit moment van time out wel een geschikt is. Ik ga deze periode besteden aan zelfontwikkeling.

Hier heb ik veel zin in…..

Het gaat om een periode van teminste zes maanden tot een jaar.

Uiteraard gaat er in deze periode een persoonlijke transformatie tot stand komen. Deze transformatie wordt waarschijnlijk ook zichtbaar in de praktijk en de diensten die de praktijk gaat leveren. Ik ga alles onder de loep nemen en helder uiteenzetten. De ambulante diensten (sportmassage, blessurepreventie, core conditioning training) komen te vervallen en ik ga mij voornamelijk richten op de online diensten. Er komen nog mooie online (holistische) diensten bij, maar daar later meer over……

Wat het precies gaat worden……

Ik zou zeggen: “Volg de praktijk via Facebook, Instagram of gewoon hier online”, en blijf op de hoogte van de transformatie.

Het komende half jaar tot een jaar zal het rustig zijn online.

  • Op deze website zal tijdens de sabbatical niet meer worden geblogt. Het is rustig….
  • De webwinkel is gesloten. Er kunnen geen diensten afgenomen worden. Deze gaat weer open zodra de praktijk online weer geopend is. Dit kondig ik via Facebook en Instagram aan.
  • Via Facebook gaan de posts door, maar hooguit één tot max drie keer per week een quote, een bestaand artikel, een recept of iets dergelijks….
  • Via Instagram geldt hetzelfde verhaal als op Facebook….

Indien er gemaild wordt, dan ontvangt men een reactie terug, maar ik reageer iets minder snel dan men waarschijnlijk van mij gewend is.

Er zijn veel mensen die ook een verandering ervaren in zichzelf, dus ik wens een ieder een mooi transformatieproces toe.

Ik hoop jullie in 2019 weer met met een verkwikte energie te ontmoeten.

Gezondsheidsgroeten,

P.s. Even lekker uitwaaien in de frisse (herfst)wind. Hoe de transformatie eruit gaat zien? Kijk maar…..

Grapje!!!