Gastenboek

Beste gasten,

Leuk dat jullie deze website bezoeken en eventueel ook nog een reactie achter willen laten. Ontzettend leuk & gezellig!

Voel je welkom en vrij, maar je bent ook van harte welkom op Facebook!

Hieronder een ontzettend leuke reactie. “Just Harry Jelle Tristan” is onze privé Facebook. Ik heet daar “gewoon” Harry (Harald).

Healing ervaring

Nog een recensie van een klant via de webwinkel. Wauw!

Een recensie via Facebook.

Comments

 1. Ik heb ontzettend goede ervaring met deze Praktijk “Pure Different”. Ik heb voor een healing gekozen. Ik ben nogal nuchter en ook best sceptisch ingesteld, maar wat de healing bij mij teweeg heeft gebracht is met geen pen te beschrijven. Ik kan zeggen dat ik mij een stuk ” heler” voel, mij gelukkiger, en meer tevreden met mijzelf. De woede/ frustratie is sterk afgenomen, en ik kan beter bij mijn hart komen. Het hele leven is natuurlijk een leerproces en een mens blijft altijd ” werken” aan zichzelf. Maar wanneer je vele heftige trauma’s hebt die opgeslagen zijn in je lichaam, waar je al zoveel jaar mee aan het werk bent, is het ook fijn dat je een stuk op weg wordt geholpen in je proces. Dit is een zeer positieve ervaring voor mij geweest, en heeft voor mij ook mijn kijk op het leven veranderd. Zeer betrouwbaar en zeer kundig vind ik deze praktijk, en ik ben erg blij dat dit op mijn pad gekomen is, toeval bestaat niet, Heel veel liefs! En ontzettend veel succes met het prachtige werk wat je mag doen! X

 2. Ans

  Ik ben in aanraking gekomen met Praktijk “Pure Different” omdat ik vond dat ik wel wat thema’s had die voor healing in aanmerking kwamen. Zo had ik aangegeven een soort van verlatingsangst te ervaren maar ook angst/paniek voor vuurwerk, harde geluiden, ruzie-achtige taferelen.
  Ik ging er best naïef in en was ontzettend benieuwd naar de uitkomst van die healing. Wat ik nooit had kunnen bevroeden, is dat uit de healing bleek dat ik veel negatieve energieën van anderen in mijn systeem had, waaronder één thema dat ik niet bij mijzelf kon plaatsen. Nadat ik dat had aangegeven, heeft Praktijk “Pure Different” wat aanvullende testen gedaan en bleek dat dit thema bij mijn broer thuishoorde. Hierdoor was ik erg geschokt, ook omdat ik na een jarenlange, moeizame relatie met mijn broer, net het contact verbroken had. Om een heel lang verhaal kort te maken, ik heb weer contact gezocht met mijn broer omdat ik voelde dat ik wat met de uitkomst van de healing moest doen. Ik kon nu ook begrijpen waar bepaald gedrag van hem op gebaseerd was. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Mijn broer en ik hebben een open gesprek gehad en het een en ander is helder geworden. Nu kan ik zeggen, dat het contact weer hersteld is. Er is wederzijds begrip gekomen en openheid. Ik ben daar erg dankbaar voor. Zonder de healing was ik nooit op dit pad van verzoening terechtgekomen.

 3. Yvonne

  Ik ben in contact gekomen met Just Harry, Jelle en Tristan, omdat ik contact had met de kater Jimmy. Ik heb een bijzondere healing mogen ontvangen. De blokkades in mijn lichaam die in mij zijn geplaatst dat ik op Atlantis woonde zijn weggehaald. Mijn SI gewricht blokkeerde vaak en daardoor zat er een trek in mijn been. Helemaal verdwenen! Een hard stuk om mijn hart dat ik de laatste tijd echt kon voelen, is ook weg! De middenlijn van mijn lichaam is in balans gebracht…. Ik werd emotioneel, want ik had zo gestruggeld. Er kwamen ook een paar vorige levens naar boven. Alles valt nu op de plaats. Letterlijk en figuurlijk. Daarnaast is mijn huis schoongemaakt! Er zijn 5 heftige entiteiten verdwenen! Bijzonder dat dit allemaal op afstand mag gebeuren, want tijd en ruimte bestaat niet!Ik ben zeer dankbaar! Lots of love, Yvonne

 4. Annelies

  Eind 2016 een huisreiniging op afstand ontvangen. We waren snel moe en de sfeer was onprettig in huis. Verschillende mediums waren eerder bij ons thuis geweest, maar helaas tevergeefs. We wilden het liefst verhuizen. Zo wanhopig waren we. In eerste instantie moesten we wennen aan het idee dat de reiniging op afstand werd gedaan. Daar hadden we onze twijfels over. Toch onze intuïtie gevolgd en de huisreiniging aangevraagd. Tot onze verbazing draaide de sfeer in huis meteen om. Ons huis voelt als een Thuis! Een thuis die wij voorheen niet kende. De koude tocht voelen we niet meer. Het huis voelt behagelijk. Onze kinderen zijn rustiger en niet meer onverklaarbaar angstig. De huisdieren zijn ook ontspannen. De hond gromt niet meer onverwacht, maar die ligt nu ontspannen in zijn mand. We hebben besloten niet meer te verhuizen. Het is goed zo. Het huis voelt als een warme thuis. Dankjewel Harald voor de huisreiniging!

 5. Yvonne de V.

  Healing chakra 1.

  Ik doe mee met de groepshealing van Praktijk Pure Different. Liggende op mijn bed, ervaarde ik direct heel veel energie in mijn handen.Vervolgens ook in mijn voeten. Ik zag een soort zon, daarna de kleuren rood, geel en paarsachtig in de vorm van een ronde bal. Minou de poes ging bij mijn voeten liggen. Ik zag mijn ouders in een hele jonge vorm. Het was alsof karmische banden werden doorgesneden. Ik voelde het even borrelen in mijn darmen. Maria Magdalena verscheen gekleed in wit en lichtblauw. Dat de healing bijna klaar was, sprong Minou weg. Na 1 uur zat ik op de rand van het bed. Minou sprong op mijn schoot en ging spinnen. Ze is helemaal geen schoot poes. Daarna werd ze druk en rende door het huis. Ik ging staan, lopen…..Wat was ik geaard en zoveel kracht in mijn onderbuik (omgeving 1ste chakra).

 6. Yvonne de V.

  Verslag 2de Groepshealing.

  Maandag 30 januari 2017 heb ik meegedaan thuis vanuit mijn bed met de healing van Praktijk Pure Different: Ik BEN een VRIJ persoon. Het sacraal chakragebied werd opgeschoond van belastende frequenties.
  Ik heb er blanco aan meegedaan en ik wist niet wat het thema was.
  Ik voelde deze keer geen energie. Ik zag een beeld van jongen van de 3de klas lagere school. Ik moest een jaar naast een jongen zitten die ik helemaal niet leuk vond en ik ervaarde hem als vies. Ook zag ik een beeld van iemand die mij een aantal jaren geleden heeft gestalkt.
  Bijna aan het einde viel er een stuk rug in het sacraal chakragebied “boem” naar beneden.

  Bijna aan het einde van de healing voelde ik een kracht door mijn lichaam aan de linkerkant bij de bekkenrand en si gewricht. In deze omgeving viel er een stuk naar beneden. Een soort van “boem” gevoel.

  Het laatste jaar kon ik niet meer op mijn buik liggen en een boek lezen, want daar kwam ik “kreupel” uit. Dat ging dan weer weg na een nachtje rusten op mijn bed.

  Resultaat na de healing: Ik kan het weer!!! Super!!!

 7. Stef

  Mijn ervaring bij Praktijk Pure Different.

  Ik heb al mijn hele leven last van een dennennaalden allergie. Ik ben een persoon die graag in het bos vertoeft. De natuurgeluiden en de boslucht daar kom ik echt tot rust. Ik wijk letterlijk maar ook figuurlijk graag af van de gebaande paden. Dit resulteerde altijd in een huidallergie als ik in aanraking kwam met de dennennaalden van dennenbomen waar ik langs liep. Ondanks dit ongemak heeft mij dit nooit weerhouden om niet de bossen in te gaan.

  Totdat ik op de site van Praktijk Pure Different stuitte.

  Ik heb mijn probleem uitgelegd en ben daarin echt gehoord. Ik heb via de webwinkel een frequentie healing aangevraagd.

  Ik kreeg heel netjes een bericht wanneer de healing plaats ging vinden. Ik hoefde daar niet voor thuis te blijven of echt bij stil te staan. Zelf koos ik ervoor wel het moment te ervaren en thuis te blijven voor de healing. Even een moment van quality time voor mijzelf. Ik kreeg netjes een bericht toen de healing afgerond was. Ik kreeg de vraag met een dennentak langs mijn huid te vegen. Tot mijn grote verbazing reageerde mijn huid helemaal niet meer op de dennennaalden. Ik kreeg geen uitslag meer en de jeuk bleef uit.
  Vanuit de praktijk kreeg ik netjes een verslag van wat er aangepakt was tijdens de healing. Wat ik bijzonder vond was dat een pastlife ervaring ten grondslag lag aan mijn allergie voor dennennaalden in dit leven. Het bleek dat ik iets ergs meegemaakt had in een vorig leven in een dennenbos. Dit trauma zat nog opgeslagen in mijn celherinneringen. De frequentie healing heeft dit trauma bij mij weggehaald waardoor ik nu geen allergie meer heb op dennennaalden. Ik kan nu volop genieten van de bossen en kan nu zonder problemen van de gebaande paden af en ten volle genieten van alles wat leeft, groeit en bloeit. Verder kan ik nu weer een kerstboom optuigen zonder dat ik de kerst moet vieren met opgezwolle, jeukende handen en armen.

  Dankjewel Praktijk Pure Different!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *