Linken

 Entiteiten verwijderen

“Heb je een onrustig, vermoeid gevoel en voel je je bekeken terwijl er niemand is? Merk je een koude tocht om je heen, die er eigenlijk niet kan zijn omdat alles dicht is? Hoor je voetstappen of zomaar je naam roepen zonder dat iemand er is? Dan is het goed mogelijk dat je geesten in huis hebt, die jouw aandacht proberen te trekken”.

Brontekst: “Geestenvrij”

Eefje & Patrick zijn hele kundige en onbevreesde ghostbusters. Werken met entiteiten is een vak apart en daar komt heel veel bij kijken. Ik weet als geen ander hoe complex het spirituele werkt, vooral op het gebied van entiteiten. Dat is geen grapje….

Uit persoonlijke ervaring (zij hebben ons gezin ook bijgestaan, want zelf oplossen lukt vaak niet. Je hebt gewoon hulp van een ander nodig) kan ik iedereen Eefje & Patrick adviseren om hen te benaderen wanneer er sprake is van een entiteitenbelasting in huis of rondom een persoon. Zij hebben ons gezin bijgestaan bij een complex probleem, want zelf oplossen lukt vaak niet. Dat komt dan te dichtbij. Je hebt gewoon hulp van een ander nodig. Wat zij hebben gedaan is met geen pen te beschrijven. Van onschatbare waarde hun werk (HELDEN!)….

Heb jij een entiteitenprobleem?

Ga dan naar www.geestenvrij.nl

Dierportretten & healing-art

Ze is echt een kei in dierportretten tekenen, schilderen, in healing-art, maar ook op et gebied van mixed media art. Ze is illustrator en maakt kunst in opdracht. Ik vind haar werk zo ontzettend mooi, omdat ze met bezieling werkt. Dat is zichtbaar en voelbaar……

Website van Roosje Rosalie

healing-arts-roosje-rosalie

Healing-art

Bianca is een veelzijdig vrouw die prachtige “healing-art” maakt.  Ze geeft o.a. workshops, maar ze maakt ook schilderijen in opdracht. Het schilderij past dan bij de mensen in het huis en werkt ook energetisch door…… Zo mooi!

Ik kan het nooit zo mooi verwoorden zoals ze dat zelf doet, dus ik zou zeggen…..klik op deze link om meer over haar, en alles wat ze doet, te lezen…..

Kunstdiejoubeweegt.nl

***Kunstenares Bianca van Luxzenburg-Brouwers****

Sporten in Lelystad

Kids Soccer Skills School is een voetbalschool die zich richt op kinderen en jongeren van 2,5 jaar tot 12 jaar. Samen met de doelgroep wordt, op een individuele basis en in het groepsverband, gewerkt aan de bewustwording, voetbalvaardigheden en gedrag (verandering).  Voetbal wordt als een middel gebruikt om de jongeren te bereiken en met hen te werken aan de uiteenlopende doelen. Dat doet Kids Soccer Skills School door de elementen uit (met name voetbal) sport te verwerken in de allerlei sportieve werkvormen die niet alleen gericht zijn op de techniek, maar ook op de interactie. Zo wordt sport gecombineerd met een gedrag- en communicatietraining. In de basis wordt altijd gewerkt aan het bevorderen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de link van de “Kids Socceer Skills School”.

 

Biologisch eten …..vers van het land

Biologische kip

Recycling