Over mij

harald-1

Mijn naam is Harald en ik ben gelukkig getrouwd met Mariëlle, de moeder van onze zoon Tristan en onze dochter Isis.  We wonen naar ons zin in Lelystad-Haven, dichtbij het natuurgebied en met uitzicht over het Markermeer.

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in een christelijk sportief gezin uit Loenen aan de Vecht, dus ik kan wel zeggen dat sporten een belangrijke uitlaatklep voor me was en nog is. Als kind wilde ik me uit onzekerheid heel graag bewijzen, dus ik besloot na de middelbare school te solliciteren bij Defensie (Luchtmobiele Brigade). Ik werd aangenomen en daar begon mijn carrière. Dat was een tijd om nooit meer te vergeten.

Mijn passie voor sport

Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn werk en mijn dagelijks leven. Uiteindelijk besloot ik mijzelf, vanuit een hobby & interesse oogpunt, om te scholen tot (NGS) sportmasseur en blessurepreventie therapeut e.d..

Gezien mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van verschillende soorten sporten en blessures, kan ik o.a. als blessurepreventietherapeut ook vakkundig onderzoeken en beoordelen en adviseren naar de ander. Vanuit mijn achtergrond kan ik ook invoelen wat de ander doormaakt en van advies dienen.

Spiritualiteit en geloof

We zijn een spiritueel gezin. Zowel Mariëlle als ik komen uit een christelijk gezin, maar beiden gaan we op onze eigen manier mee om. Allen zijn we fijngevoelig afgestemd. We vullen elkaar op spiritueel gebied haarfijn aan. Een mooie gezinsdynamiek. Het symbool in de appel (de logo praktijk) staat voor ……..”Lichaam, geest & ziel”…….De drie-eenheid.

Lichaam, Geest & Ziel

Zelf ben van jongs af aan hypergevoelig voor sferen e.d. Zo kon ik als kind enorm meeleven als iemand pijn had of kon ik van slag raken als er ruzie was. Dat waren allemaal harde prikkels die voor mij laag resoneerde.

In de puberteit kwam er een ommekeer en besloot ik na de middelbare school af te rekenen met mijn hypergevoeligheid. Luchtmobiel was de juiste plek om ongevoelig te worden voor hypergevoeligheid besef ik nu pas achteraf.

Uiteindelijk is het mij gelukt om weer thuis te komen in mijzelf. Hierdoor kon ik mij weer verbinden met mijzelf en alles en iedereen om mij heen. Vanuit deze basis, maar ook door de dynamiek binnen ons gezin, is de Frequentie Healing en andere spirituele diensten uit voorgekomen. Dit is tot stand gekomen door een persoonlijke ontwikkelingsproces die ik, maar ook tezamen als, en zowel met mijn gezin, heb doormaakt.

Ik heb ook een Facebookgroep dat “Praktijk Pure Different – Alles is frequentie” groep heet. In deze groep deel ik gratis informatie en bewustwordingen, waardoor je als ware  jezelf op zielsniveau weer kan gaan “herinneren”. Iedereen op zijn/haar eigen tempo…..

 Praktijk Pure Differerent Flyer achterkant

Achterkant van mijn de flyer van de praktijk

Klik op deze link om meer te lezen over de werkwijze van Frequentie Healing.

Klik op deze link om meer te lezen over de groepshealings.