Boek “Eko-Logisch….Heel Logisch”

Mijn nieuwe boek ‘Eko-Logisch’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op!

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:

Ben jij op zoek naar een boek met mooie Eko-bewuste recepten?

Dan is dit jouw boek!

Bewuste keuzes maken heeft niets met geitenwollen “muffe” sokken te maken. Dit was eerlijk gezegd mijn vooroordeel van Eko-bewust leven. Best bekrompen, want ik ben er inmiddels achter dat Eko-bewust helemaal niet suf, muf of raar is. Sterker nog, wij zijn als gezin ook Eko-bewust gaan leven. De reden waarom? Heel simpel! Door fysieke ongemakken binnen ons gezin, waren we genoodzaakt bewuster naar het leven te kijken en daarin voor ons de hoogste haalbare keuzes te maken. Het leverde ons uiteindelijk veel op. We gingen op zoek naar recepten uit grootmoeders tijd. We zijn alle recepten gaan uitproberen. Tot onze verassing werkte het en ruikt het heerlijk. Van non toxische bodyverzorging tot aan schoonmaakmiddelen. Alles is zelf te maken. Ik heb ons receptenboek gebundeld en ik deel in dit boek onze recepten.

De recepten zijn simpel, non toxisch, medicinaal en effectief.

Is het duur?……..Welnee, het kan soms verrassend goedkoop zijn. Zo staat er een recept in dit boek dat maar liefst maar 25 cent kost……en eentje zelfs gratis! Wat het is……..Lees maar!

Wil je de inhoudsopgave van het boek inzien, dan kun je het PDF bestand hier downloaden.

Nog iets over mijzelf:

Als sportmasseur werk ik graag met mooie eerlijke producten. Mijn passies zijn de werkzaamheden voor de praktijk, waarin ik cliënten mag begeleiden. Dit boek is een verzameling aan recepten die mijn vrouw heeft verzameld in haar handgeschreven receptenboek. De recepten gebruiken wij dagelijks met veel plezier. Ik heb dit boek uitgebracht voor haar en voor onze kinderen (voor de toekomst). Omdat we zo achter onze recepten staan, heb ik het boekje ook uitgeven voor een groter publiek.

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het boek is te koop via mijn eigen webwinkel, maar ook via Bol.com. Via mijn webwinkel is het iets voordeliger, maar als je meerdere boeken wilt afnemen, dan is het mogelijk om een nog scherper prijsje af te spreken.

Indien je interesse hebt in meerdere boeken in één bestelling, mail mij gerust. Dan kan ik de boeken voor een nog scherper prijsje aanbieden. Dat ligt iets lager dan bij Bol.com.

Klik op link om naar de webshop te gaan.

Gezondheidsgroeten,

P.s: De producten die in het boek zijn vermeld, zijn te verkrijgen via onderstaande link.