Groepshealing

ik-ben-die-ik-ben-1

Hoe werkt een (groeps)healing?

Als je healt, dan komt frequentie van de allerhoogste “Bron” in al je cellen. Die gaan resoneren in de hoogste frequentie. Alles wat je meemaakt (de frequenties) in het huidige leven, maar ook vorige leven(s), blijven opgeslagen in je cel-herinneringen.

Er liggen zoveel verhalen/herinneringen opgeslagen in elke cel van het lichaam. In onze interne multi Universa…….

“Binnen is buiten & buiten is binnen”

Dat kun je niet met één enkele healing oplossen. Het is een continu proces van cleanen en ontwaken.

Ik zie het als een grote ui dat afgepeld mag worden. In het hart van de ui schijnt de Bron helder en is in directe verbinding met de “Goddelijke Bron”.
Door al die uienschillen is de (Goddelijke) Bron in feite afgedekt. Het is er wel, maar je kunt er niet meteen bijkomen. Je bent in feite wat versluierd en in dualiteit. Hoe meer je werkt aan bewustwordingen, groei en ontwaken, hoe hoger je basis-frequentie zal gaan worden.

Met Frequentie Healing worden de uienschillen afgepeld en worden energetische blokkaden weggenomen. De groepshealings (ik heb verschillende paketten samengesteld, zodat men zelf kan kiezen wat op dat moment het beste resoneert) zijn uitermate geschikt om de uienschillen thematisch af te pellen.

Als healer blijf ik ook pellen en blijf ik in constante ontwikkeling hierin. Mijzelf, mijn gezin en dierbaren neem ik dan altijd in het proces mee.

Energetisch worden er nog hele mooie, liefdevolle en helende intenties in ieders systeem geplaatst. Dit is met recht een hooogresonerende diepwerkende energetische healing.

Healing op afstand ontvangen…..Hoe werkt dat?

Je mag er specifiek voor gaan zitten, maar als je geen tijd hebt vanwege werk of iets dergelijks, dan maakt dat echt niet uit. De healing komt bij ieder persoon 100% energetisch aan. In het Universum bestaat er geen tijd en ruimte, dus ieder persoon die op de lijst staat ontvangt de healing altijd. Na de healing test ik ieder persoon na of de healing goed is ontvangen en of er nog iets energetisch weggehaald/rechtgezet mag worden. Ik stop niet totdat ik bij iedereen “positief” test op onderdelen van de thematische groepshealing (er zijn verschillende type groepshealings).

U mag zich in principe iedere maand opnieuw aanmelden. Omdat de healing opruimend werkt en afpellen van de ui een continuproces is, heb ik het bedrag zeer schappelijk gehouden.

Het is een energetisch zéér hóóg geladen healing….

Hoe aan te melden?

Wegens sabbatical is de webwinkel gesloten!

Dat doet je via de webwinkel van praktijk Pure Different (zie onderstaande link). Ik ontvang dan een mail. Door deze mail zie ik uw gegevens en kan ik jouw naam op de healinglijst plaatsen.

Voel je vrij om laagdrempelig aan te melden en mee te doen via de webwinkel van de praktijk (klik op deze link om de data te bekijken van verschillende groepshealings).

Ik hoop jullie energetisch te ontmoeten….

NIEUW vanaf 2018!

“Groepshealing – Twaalf meridianen in zes weken”

Klik op deze link (van mijn webwinkel) voor meer informatie. Hieronder de inhoud van groepshealing “Twaalf meridianen in zes weken”.

 

Bekijk hieronder de inhoud van de groepshealing “Balans”.

 

Bekijk hieronder eventueel ook de inhoud van de groepshealing “Zeven chakra’s in zeven weken”.